Yoga for gravide kurs begynner 14. januar.2017

Kurset går over 8 uker - 1 gang pr uke.

Kurs start er lørdag 14.januar 2017, og kurset går over 8 lørdager. Siste kurs dag er 11. mars 2017. Lørdag 25. februar er det ikke kurs pga vinterferie.

Kurs tider:

Lørdager kl 12:00-13:30

Maks 6 stk pr gruppe.

Pris: 3000,-

Deltagerne kan bruke bassenget fritt etter timene.

Påmelding til  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Informasjon om kurset.

Dette kurset er spesielt tilpasset deg som er gravid, uansett om du har tidligere erfaring med yoga eller ikke. Svangerskapet er en god anledning til å ta vare på deg selv, og i løpet av dette kurset vil du lære en rekke øvelser som vil være til god hjelp både før, under og etter fødsel.  Timene vil bestå av rolige yogaøvelser som mykgjør og styrker kroppen, pusteøveler du kan benytte deg av under fødsel, og avspenning som gir deg dyp hvile og overskudd. Siste kursdag vil vi ha en fødselsgjennomgang hvor du kan ta med partner eller en du vil ha med deg under fødsel. 

Litt om læreren:
Helle Gunnari er utdannet yogalærer ved Norsk Yoga skole. I tillegg har hun snart fullført 3 års yogalærer utdanning ved Yggdrasil Yoga skole. Hun underviser også på ulike studioer i Oslo. Hun har 3 barn.