Yoga for Gravide kurs begynner 20. oktober

Kurset går over 8 uker - 1 gang pr uke.

 

Kurs start er torsdag 2. februar, og kurset går over 8 torsdager. Siste kurs dag er 30. mars.  Med unntak av 8. mars pga vinterferie. 

Kurs tider:

Torsdager kl 16.00-17.00

Maks 6 stk pr gruppe.

Pris: 2200,-

Deltagerne kan bruke bassenget fritt etter timene.

Påmelding til  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Informasjon om kurset.

Igjennom yoga kan du ta ekstra godt vare på deg selv og barnet ditt under svangerskapet.

På dette kurset gjør vi fysiske øvelser som er spesielt gunstig når du er gravid, bl.a for blodsirkulasjon, fordøyelse, og kroppsholdning, i tillegg til den styrken og mykheten kroppen får igjennom den fysiske yogaen.

I løpet av kurset vil du bli kjent med avspenning og meditasjon, lære ulike puste teknikker som gir ro og overskudd i hverdagen, men som du også kan ha nytte av under fødselen. Yoga er en vei inn til å bli kjennt med seg selv, noe som kan være særlig spennende under graviditeten, hvor det skjer så mange forandringer i kroppen. 
En av de siste kursgangene vil det være en mulighet til å ta med partner, eller en annen person, som du planlegger ha med under fødselen. Da blir det en fødselsigjennomgang med fokus på hvordan du kan bruke yoga under fødselen, og forslag til hvordan partner kan bidra og være en ekstra støtte.

Kursholder Ingrid solholm har 
3 ½ års utdannelse fra Yogalærerskolen i Norge og spesialutdannelse i Yoga for gravide.