Trening er en alvorlig sak

Det handler verken om skippertak, juleflesk eller bikinistørrelse, men om din livskvalitet!

Det er så enkelt at den som er i god form forebygger sykdom, tenker klarere, krever mer, trives bedre og yter mer. Derfor er det ikke tilfeldig hvilket treningstilbud du velger.

 

Medlemmene hos oss er opptatt av kroppen og vil være i god form. Vi ler ikke av hverandre, vi støtter hverandre. Her er det ingen som løper og skriker i gangene, eller vil ta seg godt ut.

Bislet Bad og Trening er totalrenovert etter Riksantikvarens anbefalinger. Det har gitt oss en atmosfære som er lun og god, slik at du får en god opplevelse hver gang du er her.

Du som vil begynne å trene

Det er lett å være motivert i begynnelsen, vår jobb er å holde motivasjonen levende. For deg er det avgjørende å velge treningsform og treningssted. For noen er selve beslutningen en terskel. Derfor inviterer vi til en gjennomgang der vi gjør opp en status, og setter oss mål som er riktige for deg.

Du som har trent tidligere

Det var helt sikkert en god grunn til at du sluttet. Kanskje fikk du ikke fremgang, du hadde ikke tid, eller det ble for krevende. Trening må være lystbetonet og vi vil ta vår del av ansvaret for det. Derfor har vi mange forskjellige tilbud, og sjelden mer enn seks i gruppetimene!

Du som trener regelmessig

Vi snakker ikke om de beste apparatene, vi snakker om deg. Du har ambisiøst mål, og vi skal støtte deg på veien for å nå dem. Vi gir deg en riktig variasjon som utvikler de ulike muskelgruppene og samtidig er skadeforebyggende. Bassenget her er det perfekte supplementet.

Antallet medlemmer er selve nøkkelen

Vi skjønner at det er fristende å ”fylle opp” med et maksimalt antall betalende medlemmer. Vi tenker annerledes og har derfor satt et tak som er bra for deg, der vi samtidig får en god økonomi.

Alt det andre

Vårt mål er å gi deg en komplett opplevelse: tørr eller dampbadstue, jacuzzi, kaffebar, aviser, frukt – listen kan gjøres lang.

Verdien er det du får – ikke hva du betaler

Bislet bad og trening har ikke selgere, vi har motivatorer og instruktører til treningsglede. Det gir deg fremgang. Våre ansatte er dyktige og velutdannede trenere.

Vi sier ikke at vi er best, men vår påstand er at vi passer perfekt for et utvalgt gruppe osloborgere.

Kan vi få invitere deg til en uforbindtlig omvisning?

Vi er ikke trendy – vi er unike i Oslo